Χρόνος εκτέλεσης
10λεπτάΕπίπεδο δυσκολίας
5/10Κόστος
4 €Ποσότητα
2μερίδες
Υλικά
- Σάλτσα ντομάτας4 κ.σ.
- Μοτσαρέλα400 γρ.
- Ρόκα100 γρ.
- Μορταδέλα3 φέτες
- Ντοματίνια5-6
- Αλάτιμισό κ.γ.
- Πιπέριμισό κ.γ.
Στρώνουμε σε όλη την επιφάνεια της pinsa μας κόκκινη σάλτσα και από πάνω βάζουμε τριμμένη μοτσαρέλα.
Ψήνουμε την pinsa μας σε φούρνο που καίει στους 200 βαθμούς για 5-6 λεπτά ανάλογα με τον φούρνο μας.
Αφαιρούμε την pinsa από τον φούρνο και προσθέτουμε φύλλα ρόκας, ντοματίνια, κομμάτια μοτσαρέλας και μερικές φέτες μορταδέλα.
Αλατοπιπερώνουμε και.. Έτοιμη!