Χρόνος εκτέλεσης
15-20λεπτάΕπίπεδο δυσκολίας
7/10Κόστος
8 €Ποσότητα
1μερίδες Υλικά
- Ψωμάκι Tondo1
- Μαγιονέζα30 γρ.
- Μαρούλι2-3 φύλλα
- Ντομάτα3 φέτες
- Μοσχαρίσιο Μπιφτέκι1
- Μπέικον2 φέτες
- Μουστάρδα30 γρ.
- Κέτσαπ30 γρ.
Τι θα λέγατε για ένα λαχταριστό Ton-do Burger;
Είναι εύκολη υπόθεση!
Παίρνουμε ένα ψωμάκι Ton-do και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10-15 λεπτά. Το βγάζουμε από τον φούρνο και με ένα καλό μαχαίρι το κόβουμε στην μέση.
Προσθέτουμε μαγιονέζα στην βάση και έπειτα με την σειρά μερικά φύλλα μαρουλιού, λίγο ντομάτα, ένα μοσχαρίσιο μπιφτέκι, 2 φέτες μπέικον, κέτσαπ, μουστάρδα και voila!
Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες για την μέγιστη απόλαυση!