Έχουμε δημιουργήσει αρκετές ολοκληρωμένες προτάσεις εκπαίδευσης για κάθε ανάγκη.
Η σχολή μας διαθέτει τον καλύτερο εξοπλισμό για να εξασφαλίσει ένα επιτυχημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, χάρη στο μεγάλο εκπαιδευτικό μας εργαστήριο.
Η δύναμη του σχολείου μας είναι η πληρότητα των εκπαιδευτικών.
Στόχος μας είναι να σας εκπαιδεύσουμε και να σας απελευθερώσουμε τις απαραίτητες δεξιότητες για την οργάνωση της επαγγελματικής σας δραστηριότητας.
Η ομάδα μας είναι δομημένη για να καλύπτει κατάλληλα κάθε ειδικότητα:
Το πρώτο και μοναδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο αφιερωμένο στα δύο πιο αγαπημένα προϊόντα της ρωμαϊκής κουζίνας.
Προχωρημένο μάθημα για τις τεχνικές γέμισης της σύγχρονης πίτσας.
Ο Pizza-Chef Marco Montuori θα διδάξει το μάθημα. Όλες οι έννοιες και οι τεχνικές επεξεργασίας θα διδαχθούν από έναν από τους πιο έμπειρους και διαπιστευμένους επαγγελματίες αυτής της ειδικότητας.
Το προηγμένο σύστημα διδασκαλίας έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει τη βέλτιστη μάθηση χάρη στην εμπειρία των επαγγελματιών που αποτελούν επίσης μέρος της ομάδας συμβούλων Pinsa School
Το μάθημά μας σάς επιτρέπει να μάθετε πλήρως τα πάντα για την Pinsa Romana και την Teglia Romana στην κλασική και street food εκδοχή. Με αυτόν τον τρόπο, εκτός από την πλήρη εκπαίδευση, ο εκπαιδευόμενος μπορεί να θεωρήσει τον εαυτό του εξειδικευμένο σε έναν αποκλειστικό κλάδο που είναι πλέον γνωστός όχι μόνο στη Ρώμη αλλά σε όλη την Ιταλία και τον υπόλοιπο κόσμο.
Στο τέλος του μαθήματος και της τελικής εξέτασης θα χορηγηθεί στον φοιτητή βεβαίωση παρακολούθησης και επιτυχίας.
Οι μαθητές θα μπορούν να πραγματοποιήσουν περαιτέρω εξέταση που θα τους επιτρέψει, σε περίπτωση επιτυχίας, να ενταχθούν στο μητρώο των πιστοποιημένων Pinsaioli του συλλόγου OPR (Original Pinsa Romana).
Το μητρώο Pinsaioli θα είναι επίσης ορατό στον ιστότοπο του Original Pinsa Romana Association. Με επιπλέον μόνο € 180 + ΦΠΑ μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο "Doposcuola del Martedì ", ένα ειδικό εργαστήριο με τον σεφ Marco Montuori, το οποίο θα επιτρέψει στους μαθητές να μάθουν όλα τα μυστικά για την προετοιμασία:
Οι Τεχνικές Γέμισης είναι ένα προχωρημένο μάθημα που συνδυάζει τεχνικές μαγειρικής με ζύμη Pizza ή Pinsa. Ένας από τους κύριους παράγοντες επιτυχίας είναι η προνοητικότητα στην παρουσίαση των προϊόντων (τόσο στον πάγκο όσο και στο πιάτο).
Το να γνωρίζετε πώς να ταιριάζετε καλύτερα τις γεύσεις και τα χρώματα και να γνωρίζετε όλες τις μεθόδους συντήρησης και μαγειρέματος είναι απαραίτητο για να κάνετε ταχυδακτυλουργίες στη δημιουργία ποιοτικών συνταγών.
Κατά τη διάρκεια του μαθήματος περισσότερα από 50 ποιοτικά συστατικά θα χρησιμοποιηθούν και θα συνδυαστούν, όπως: ψάρια, ωμά, αλλαντικά, λαχανικά, κρέατα, κρέμες και γλυκά καρευκεύματα.
Σε 2 πολύ έντονες ημέρες εκπαίδευσης καλύπτονται θέματα όπως: μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία, αναγωγές, κρέμες, συσκευασία υπό κενό, γεμίσματα 3D, μέθοδοι παρουσίασης στον πάγκο ή στο πιάτο καθώς και η τοποθέτηση των συστατικών και οι αντιθέσεις μεταξύ των γεύσεων.
Αυτό το σεμινάριο σας επιτρέπει να διευρύνετε τις γνώσεις σας για τα συστατικά και τους νέους συνδυασμούς που μερικές φορές, ακόμη και από ανάγκη, δημιουργούνται για να ικανοποιούν τα γούστα των διηπειρωτικών λαών. Προσφέρουμε στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να μείνουν σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, σε ειδικές τιμές. Στο τέλος του σεμιναρίου εκδίδεται πιστοποιητικό.
Ο Marco Montuori θα είναι ο καθηγητής πίτσας-σεφ του μαθήματος που θα θέσει όλη την εμπειρία του για αυτές τις δημιουργίες στην υπηρεσία των μαθητών, εμπειρία που αποκτήθηκε χάρη σε περισσότερες από 100 διαβουλεύσεις που πραγματοποιήθηκαν σε μέρη σε όλο τον κόσμο.
Αυτό το σεμινάριο σας επιτρέπει να διευρύνετε τις γνώσεις σας για τα συστατικά και τους νέους συνδυασμούς.
Στο τέλος του σεμιναρίου εκδίδεται βεβαίωση παρακολούθησης.
Το μάθημα «Pinsa και Teglia Romana» εξειδικεύει τους μαθητές στην επεξεργασία της ζύμης, από το σχηματισμό της μέχρι το μαγείρεμα.
Το μάθημα «Τεχνικές Γέμισης», από την άλλη, γίνεται με προμαγειρεμένες βάσεις και η διδασκαλία εστιάζει 100% στην προετοιμασία και τις τεχνικές μαγειρέματος των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία γκουρμέ συνταγών.